reklama@azetmedia.cz
Sobota, 20 dubna, 2024
Rady a tipy

Lidové bydlení pro mladé

levný byt

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Mladí lidé nemají mnohdy na růžích ustláno. Poté, co dokončí školu a vylétnou z rodičovského hnízda, jsou nuceni postavit se na vlastní nohy. Přiznejme si narovinu, první vzlety jsou někdy spíše první pády, a tak mohou ostré starty do života pěkně bolet.

Největší bolístkou mladých bývá absence vlastního bydlení. Pořízení bytu je finančně nákladná záležitost, takže se málokomu poštěstí, aby bydlel hned ve svém. Mladí obvykle sáhnou po pronájmu. Levné ubytování v Praze nabízí volné byty ihned k nastěhování. Rezidence Topolová stojí v Praze 10 a disponuje několika typy bytových jednotek.

Je libo levnou garsonku?

Rychlý a levný pronájem lze zajistit v stylových garsoniérách a 1+1 se skvělou dostupností do centra hlavního města. Garsonka Praha je vybavena samotným WC a koupelnou a novou kuchyňskou linkou, manželskou postelí a šatní skříní.  V jedné garsoniéře nebo 1+1 mohou bydlet až 3 osoby. Nájemní smlouva se sjednává na 12 měsíců s možností prodloužení a předem se platí pouze jediná kauce ve výši 10 tisíc korun.

rezidence topolova

Kdo šetří, má za tři

Ceník bydlení je na Prahu lidový. Za klasickou garsonku se platí 14500 korun včetně energií a za atypickou designovou jednotku je to částka 16000. Byty byly postupně rekonstruovány v období od roku 2016 až 2020 a odpovídají architektonickým trendům poslední doby.

Rezidence Topolová může mladým lidem výrazně usnadnit vstup do svého vlastního života. Volné byty jsou k nastěhování prakticky okamžitě. V centrální recepci dole v přízemí je k dispozici restaurační občerstvení a parkování je možní zdarma v okolí budovy. Přes noc je objekt střežen ostrahou.

Vybírejte online

Výběr bytu nebo garsoniéry lze praktikovat pomocí internetu. Každá bytová jednotka zde má svoji fotodokumentaci, aby si potenciální zájemce mohl o tom, kde stráví svůj následující rok, udělat jasnou představu a nekupoval „zajíce v pytli“.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery