reklama@azetmedia.cz
Pátek, 26 dubna, 2024
Interiér

Vyladit jarní interiér je tak snadné. Jaké prvky oživí i váš domov?

interier

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Kalendářní zima sice skončila již před více než měsícem, ale skutečné jaro přichází teprve nyní. Dokonce to vypadá, že se v dohledné době dočkáme rozvolnění a konečně budeme trávit mnohem více času na čerstvém vzduchu, aniž bychom se museli výrazně omezovat. Navzdory dobrým vyhlídkám bychom neměli zapomínat na prostředí našich domovů. Pokud jste to ještě neudělali, odějte svou domácnost do svěžího jarního hábitu. Prozradíme vám, jak do interiéru snadno a rychle vnést sympatickou veselou atmosféru.

Jaro dělají barvy a vzory

Pomocí barev můžeme významnou měrou ovlivnit náladu. Podle autority v oblasti barev – mezinárodního institutu PANTONE, jsou pro letošní jaro a léto skvělou volbou tóny jako zlatavě ranžová „Marigold“, odstín modré zvaný „Cerulean“, rezavá „Rust“, francouzská modrá „French Blue“, jemná pastelová zelená „Green Ash“, spálený korál „Burnt Coral“, mátová „Mint“, ametystová orchidej „Amethyst Orchid“ či maliová „Raspberry sorbet“. Krok vedle neuděláte ani v případě odstínu „Inkwell“ – intenzivní tmavě modré barvy s nádechem černé, ultimátní šedé „Ultimate Gray“, máslové krémové „Buttercream“, tónu zvaného „Desert Mist“ evokujícího vířící se pouštní prach a vrbové bary „Willow“.

Na otázku, jak si do interiéru vpustit jarní paletu bez nutnosti namáhavého malování, se nabízí jednoduchá odpověď – pořiďte si pár bytových doplňků jako například závěsy, polštářky či ubrus.

interiér

 

Co se týče jarních vzorů, letos jasně vede květinová klasika. A opět se můžete vydat cestou bytového textilu. Romanticky laděné florální záclony rozjasní vaše okna, a když k nim přidáte i povlečení, perfektně se doplní.

Pohrajte si s nábytkem

Další možností, jak do interiéru přenést alespoň trochu jara, je úprava zevšednělého nábytku. Máte-li doma pár kousků, kterých se nechcete zbavit, ale na druhou stranu nemůžete vystát jejich unylý vzhled, chopte se štětce a dejte jim zbrusu nový look pomocí některé z výše uvedených barev. Knihovna, židle nebo třeba komoda budou po takovém zásahu vypadat úplně jinak.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery