reklama@azetmedia.cz
Pátek, 26 dubna, 2024
Rady a tipy

Čisté kanceláře jsou nejlepší vizitkou firmy

naheld

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Co přesvědčí obchodního partnera nebo zákazníka, aby si vybral konkrétní společnost, se kterou bude spolupracovat nebo obchod, kde nakoupí? Pro úspěšný podpis smlouvy nebo uzavření obchodu nestačí moderně vybavené kanceláře a nejnovější technologie uvnitř sídel společností. Základem a nejlepší vizitkou firmy je totiž čistota. Viditelný pořádek v kancelářích, na chodbách a ve společných prostorách je totiž důkazem toho, že firmě záleží na zaměstnancích, ale i zákaznících také z pohledu zdraví.

Odpovědnost vůči zaměstnancům a partnerům

V posledních letech investovalo mnoho firem do zkvalitnění a modernizace pracovišť, ne vždy jde však ruku v ruce jejich čistota. Pravidelný úklid kanceláří je přitom základ, aby mohli zaměstnanci bezpečně pracovat bez rizika nákazy nebo výskytu různých alergenů nebo prachových částic. Samozřejmostí by měla být čistá jídelna, případně společná kuchyňka, také toalety musí být pravidelně kontrolované a vybavené mýdlem a papírovými ručníky. Nejen v souvislosti s pandemií koronaviru by měla být k dispozici zaměstnancům a zákazníkům antibakteriální dezinfekce k použití.

úklid

Čistota jako firemní identita

Právě s příchodem pandemie se projevily nedostatky v souvislosti s čistotou v provozech nebo na pracovištích, které měly dalekosáhlé důsledky. Úklid kanceláří byl totiž často jen na papíře v rámci hygienického plánu a často zanedbáván. Úklid je totiž nejčastější obětí úsporných opatření ze strany managementu. Jak je vidno, je to veliká chyba, která se nevyplácí. Čistota a pořádek v kancelářích jsou totiž benefitem pro zaměstnance, ale mohou být také součástí firemní identity.

Nejjednodušší je najmout firmu

Jak zajistit čisté prostředí ve firmě a dohlédnout na pravidelné doplňování hygienického materiálu? Existují dvě možnosti, mít vlastní úklidovou četu nebo se spolehnout na prověřené postupy a mnohaleté zkušenosti úklidové firmy, která zajistí vše potřebné. Velkou výhodou úklidové firmy je kvalitní strojové vybavení na čištění podlahových ploch. Navíc ručí za kvalitu a lze dohodnout i úklid během víkendu nebo ve večerních hodinách, kdy úklidové práce nebudou rušit běžný pracovní režim.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery