reklama@azetmedia.cz
Pátek, 26 dubna, 2024
Inspirace

Kvalitní potahové látky pro interiéry i exteriéry

potahové látky

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Většina sedacích souprav, židlí či křesel, je zpravidla opatřena potahovým materiálem, aby se nám na nich pohodlně sedělo. Výběr vhodného potahového materiálu přitom není radno podceňovat, protože ten musí vydržet vysoké namáhání. Přichází totiž do styku s naším neposedným pozadím, často musí odolávat řádění dětí a tak podobně. Platí to samozřejmě zejména tam, kde je vysoká frekvence lidí, jako jsou třeba bary či restaurace. Kvalitu si samozřejmě chceme dopřát ale také doma.

Nestárnoucí klasika v moderní podobě pro interiéry

Pokud jde o potahové materiály v interiérech, tak tady to máme v mnoha ohledech jednodušší, protože nemusejí odolávat povětrnostním vlivům. Můžeme tak zvolit různé klasické materiály, jako je třeba umělá kůže. Koženka metráž lze sehnat, jak již název napovídá, v potřebných rozměrech pro vaše použití. Hodí se na různé sedací soupravy nebo již na zmíněné barové židle, kde má časté uplatnění. Mnoho lidí koženku nemá rádo, ale dnešní moderní materiály nabízejí už příjemnější pocit při doteku a vysokou odolnost vůči oděrům. Proto se hodí také pro vyšší zátěž.

Zajímat by vás mohla:

  • Možnost kombinace s textiliemi
  • Bohatý výběr barev a provedení

Díky tomu můžete vaši sedací soupravu, židli či křeslo vždy vhodně sladit s interiérem při respektování moderních trendů. Koženka dnes nabízí matný vzhled či jemný hedvábný lesk, který dokáže zaujmout i ty nejnáročnější zákazníky.

Odolné látky do exteriérů

Výše jsme již nakousli, že potahové látky pro exteriéry musí splňovat vyšší nároky na odolnost. Nejsou odolné pouze vůči oděru, ale musejí mít také schopnost zachovat si původní barvu při vystavení UV záření. Odolné látky outdoor musejí zvládat také déšť a mít schopnost rychle uschnout. V restauracích najdou využití třeba na předzahrádkách a doma je zase uplatníme třeba na naší trase.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery