Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Pátek, 26 dubna, 2024
Jak nakupovat

Jak poznat kvalitně vyrobený nábytek? Klíčové je kování

nábytek

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Zvažujete-li pořízení nového nábytku, je jistě jedním z rozhodujících faktorů nejen vzhled, ale i cena. Nové vybavení domácnosti je prostě dražší záležitost, a proto je přirozené, že chceme ušetřit. S nízkou cenou však přichází riziko, že nakoupíte nekvalitní nábytek, který dlouho nevydrží a vy budete zklamaní. Dá se ten kvalitní nějak bezpečně poznat? My věříme, že ano a poradíme vám, jak na to.

Zaměřte se na kování

Kvalitní kování by mělo zaručovat dokonalý pohyb částí nábytku, které se dají vysunovat nebo otevírat. Nezkušený člověk dokáže kvalitu nábytkového kování poznat jen velmi těžko, proto se vyplatí zaměřit se především na dobře známé značky. Velmi dobrou volbou je kování značky BLUM, které je jistotou pro každého, kdo nechce v budoucnu řešit potíže s nefunkčním nábytkem. Pokud si necháváte vyrobit nábytek na míru, je vždy dobré dohodnout se s výrobcem, aby vybral značkové komponenty, které také v zakázce namontuje. U našeho značkového kování bývá obvykle poskytována doživotní záruka na pohyblivé části nábytku a také inovativní kování HETTICH v tomto není výjimkou.

Pozor na imitace

Bohužel se množí případy, že výrobci namontovali do nábytku padělky, protože tušili, že konečný zákazník rozdíl nepozná. To je samozřejmě velmi vážný problém, takže pokud na něj narazíte, je třeba situaci řešit a nenechat výrobce, aby mu to jen tak prošlo.

Jak poznat originál?

Každý kvalitní výrobce dává na výrobek svoje logo. To je obvykle umístěno na viditelném místě, abyste jej i vy mohli snadno zkontrolovat.

Proveďte pečlivou kontrolu

Než si hotový výrobek převezmete, proveďte pečlivou kontrolu. Zaměřte se zejména na spáry, povrh či hladký chod kování. U hran zkontrolujte zpracování – tedy především zda je dostatečně obroušena hrana po celém obvodu a zda nikde není vidět zbytky lepidla. Jen tak můžete mít jistotu, že za své peníze dostáváte skutečnou kvalitu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery