Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Neděle, 28 dubna, 2024
Bydlení

Klidné bydlení na Žižkově: Objevte výhody oblíbené městské části


Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Nová etapa projektu Byty Na Vackově přináší do srdce Žižkova 232 moderních bytů, které spojují klidné bydlení s pohodlím velkoměsta. Okolí nabízí veškerou vybavenost, výhody tohoto bydlení si rychle zamilujete. 

Luxusní bydlení pro každého

Pražský Žižkov prochází významnými změnami – nová etapa projektu Byty Na Vackově je přitom jasným důkazem pozitivního vývoje. Celkem čtyři nové domy nabízí 232 bytů, přičemž většina z nich stále čeká na svého majitele. Nachází se zde nebytové prostory, které zajišťují obohacení životního prostředí na Vackově. Dispozice bytů jsou rozmanité, od útulných jednopokojových bytů až po prostorné pětipokojové byty. Každý z nich má přitom předzahrádku, terasu či balkon, jde tak o klidné bydlení na Žižkově. 

Žižkov: Kde se setkává historie a moderna

Žižkov nabízí moderní bydlení a získá si vás bohatým okolím. Tato čtvrť je totiž známá bohatým kulturním životem, množstvím kaváren, restaurací a barů. Najdete zde také divadla, kina, galerie a parky, které nabízí různé možnosti trávení volného času. Pro ty, kteří rádi sportují, jsou zde sportovní centra a tělocvičny. Nechybí samozřejmě ani školy a školky pro vaše děti, lékaři a podobně – najdete zde jednoduše vše potřebné. Během chvilky se navíc dostanete do centra města či jiných jeho částí. 

Historie a současnost na Vackově

Východní část Žižkova, známá také jako Staré Strašnice, byla dříve nevýraznou částí města. Nicméně architekt Josef Vacek se postaral o rozvoj oblasti, z čehož také vychází název části Vackov. Má bohatou historií a prošla mnoha změnami. Rozvoj pokračuje až do dnešních dní a ubírá se správným směrem. Vzniká zde pro vás komfortní bydlení v klidné lokalitě, která nabízí soukromí. Přitom si můžete vychutnávat výhody velkoměsta. 

Žižkov se proměňuje ve stále atraktivnější místo pro život – najděte si svůj ideální byt a užijte si příjemnou atmosféru této čtvrti. 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery