Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Středa, 24 dubna, 2024
Bydlení

Typy stínící techniky, která se hodí do podkrovního bytu

stínící techniky

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

V každém bytě i domě je důležité přirozené světlo. V létě ale musíte myslet také na stín, abyste neměli doma nepříjemnou výheň. Nejen u běžných, ale také v případě střešních oken máte hned několik možností, ze kterých můžete vybírat. Ukážeme vám, jaké máte možnosti při vybavení svého podkroví. Záleží pouze na vás a designu vašeho interiéru. Každá z těchto variant bude nejlepší pro jiné bydlení. Které bude nejlepší pro vás?

Žaluzie

Žaluzie jsou rozhodně to první, co vás napadne. Pro střešní okna by to ale neměla být první volba. Jejich funkce totiž bude omezená kvůli podivnému úhlu okna. Vyklápěním lamel si budete regulovat míru zastínění a ovládací tyč na střešní okna vám pomůže s pohodlím. Jestli budete chtít žaluzie i na běžná okna, můžete využít hned několik populárních typů:

  • horizontální,
  • vertikální,
  • hliníkové.

Rolety

Látkové rolety jsou klasickou možností do střešních oken. Vybrat zastiňovací rolety do střešních oken je jednoduché. Musíte si jen zvolit, jakou barvu a typ látky budete chtít pro svůj domov. Dobrou zprávou je, že se tato stínící technika neprověšuje, takže vám zajistí dokonalý stín, což využijete hlavně během horkého a slunného léta.

Skládané plisse

Plisse je velmi populární díky svému vzhledu. Jestli chcete stylové stínění pro svou domov, tento typ techniky pro vás bude ideální. Navíc si můžete zvolit horní i dolní profily, které lze otevírat z obou stran. Můžete také používat dvě látky zároveň, takže získáte mnohem větší tmu. A velkou výhodou je také velký výběr barev a vzorů látek.

Venkovní zastínění

Chcete mít v podkroví dokonalou temnotu? Zvolte venkovní stínící techniku. Venkovní markýzy na střešní okna vypadají nádherně a zároveň jsou velmi praktické. Venkovní rolety nebo žaluzie vám také velmi dobře poslouží, až budou venku vysoké teploty. Zároveň můžete vše nastavit tak, že uvidíte z okna pohodlně ven.

 

Zdroj obrázku: Alexandr Butylov / Shutterstock.com


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery