Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Pátek, 19 dubna, 2024
Interiér

Zařiďte si koupelnu prakticky a efektivně. Tyhle věci jsou nejdůležitější

koupelna
Zdroj: Nikita Schevchenko / Shutterstock.com

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Zařizování koupelny by nemělo být nic složitého. Ve skutečnosti potřebujete hlavně umyvadlo, vanu nebo sprchu, WC a možná nějaký úložný prostor. To nezní zrovna složitě. Když ale přijde na věc, může být obtížné vše dobře rozmístit, abyste využili prostor efektivně a v koupelně se vám i dobře fungovalo. K tomu se navíc vyplatí myslet na pár drobností, které vám pobyt v koupelně ještě více zpříjemní.

Dvojitá umyvadla

Zní to možná trochu jako luxus, ale pravdou je, že pokud na to máte prostor, není nic praktičtějšího než právě toto. Uvidíte, že při ranním shonu se místo navíc vždycky hodí. Zkuste se podívat na široký výběr Villeroy Bosch umyvadel. Z nich si snadno vyberete i vhodný design pro vás a vaši koupelnu.

Závěsné WC

Nejde o žádnou převratnou novinku, ale pokud stále váháte, je jisté, že byste měli zvolit tohle. Závěsné WC je daleko praktičtější, nepotřebuje tolik místa a daleko lépe se uklízí.

Vytápěné podlahy

Udělejte si v rozpočtu místo také na podlahové vytápění. Rozhodně nebudete litovat. Když ráno po probuzení stojíte celý rozespalí u umyvadla a snažíte se provést ranní hygienu, bude vám jistě příjemněji na vytápěné podlaze. Je to větší investice, ale rozhodně se vyplatí.

Dokonalé osvětlení

To je důležité v každé místnosti, ale v koupelně o nic méně. Ideální je, pokud můžete mít v koupelně přirozené denní světlo. Díky oknu můžete šetřit energie a také snadněji a efektivněji větrat a chránit místnost před plísní. Volte především okna s tónovanými skly, která nejsou průhledná. Nezapomeňte na světla kolem zrcadla a silnější stropní svítidlo.

Samostatné WC

Pokud máte prostor a možnosti, volte určitě samostatnou toaletu. Je to jednoduše hygieničtější a praktičtější. Nemusíte na sebe vzájemně čekat, pokud je někdo na toaletě déle nebo se zrovna sprchuje. Variantu spojených místností volte jen za předpokladu, že máte ještě jinde samostatné WC nebo opravdu šetříte s prostorem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery