reklama@azetmedia.cz
Sobota, 27 července, 2024
Interiér

Fatra Thermofix vinylové podlahy, které zahřejí nejen na duši..

podlahy

Rekonstrukci stávající podlahy či pokládku podlahy nové nelze brát na lehkou váhu. Podlaha je jedna z věcí co člověk nemění každý týden, proto je třeba pečlivě vybrat tu pravou se všemi pro nás důležitými aspekty. Jako je teplo od nohou, bytelnost, hluk, ale i dekor, který se bude ke zvolenému interiéru hodit, doplňovat a zútulňovat ho. Česká firma Fatra vyrobila podlahu splňující všechny vyjmenované požadavky plus spoustu bonusů navíc. V tomto článku se o vinylové podlaze Fatra Thermofix dozvíte vše podstatné.

Základní informace o vinylových podlahách Thermofix

Vinylovou podlahu Fatra Thermofix vyrábí Česká firma Fatra a.s. již od roku 2003, jsou opatřeny spoustou mezinárodních certifikátů a výrobce poskytuje 10 letou garanci na materiál.

Thermofix patří mezi speciální heterogenní vinylové podlahoviny.

Co znamená že je vinylová podlahovina Thermofix heterogenní?

Heterogenní znamená různorodá. Jednoduše řečeno je složena z více částí pro zajištění všech vašich představ a požadavků.

Složení podlahy:

– Podkladová část

– Skelné rouno

– Dekorační vrstva

– Nášlapná vrstva

– PUR úprava

Díky tomuto složení je vinylová podlaha velice odolná vůči opotřebení a zároveň se jednoduše udržuje čistá.

Kolekce vinylových podlah Fatra Thermofix.

V současnosti nabízíme 62 různých dekorů vinylových dílců Fatra Thermofix, které jsou rozdělené do 3 samostatných kolekcí.

  1. Thermofix wood

Tato kolekce jak už její název napovídá je ideální volbou pro všechny milovníky dřeva. Ač se jedná o měkký a teplý vinyl, tak věrná imitace dřeva je okem téměř nerozpoznatelná. V této kolekci máme v nabídce 42 dekorů, které mezi sebou můžete libovolně kombinovat a složit si tak vlastní originální podlahu.

Kolekci Wood vám nabízíme v rozměrech 1200x180mm, vybrat si můžete dle svých potřeb z tloušťky 2mm či 2,5 mm.

  1. Thermofix Stone, Textile

Stone neboli kámen je nejstarší stavební materiál. Vinylové podlahy v tomto dekoru vás oslní svým autentickým vzhledem. Skvěle se hodí nejen do moderních prostor s čistými liniemi, ale i do domů, bytů či komerčních prostor ve venkovském stylu.

Textile vás již na první pohled překvapí svou měkkostí a hřejivostí. Tato vinylová podlaha navozuje pocity intimnosti, hřejivosti prostě a jednoduše toho pravého domova.

Kolekci Stone, Textile vám nabízíme ve 12 různých dekorech. Můžete si zde vybrat z rozměrů: 900x300mm nebo 450x450mm a tloušťky 2mm či 2,5mm.

  1. Thermofix Art

Nová kolekce značky Fatra, která díky své hrubosti povrchu a dílcům o rozměrech 1829X180mm v tloušťce 2,2mm přesvědčivě imituje dřevěná prkna. Vybrat si můžete až z 8 dekorů.

podlahy

Kde mohu vinylové podlahy Thermofix použít?

Vinylová podlaha Thermofix se hodí v podstatě všude tam, kde chcete mít hezkou, moderní a snadno udržovatelnou podlahu. Ať už máte malé děti, které rády vylévají pití či se učí samy jíst, domácí mazlíčky, kteří často přeběhnou po podlaze se špinavýma tlapkama, nebo komerční prostory, kde se nezouváte, stačí díky speciální PUR úpravě podlahu setřít a je opět čisto a díky mnoho dekorům, které můžete vzájemně kombinovat se vinylové podlahy Thermofix hodí opravdu všude.

Výhody vinylové podlahy Thermofix:

– Vysoká odolnost vůči vlhkosti.

– Možnost použít vinylovou podlahu i v místnostech s podlahovým topením.

– Vysoká odolnost vůči opotřebení společně s vysokou chemickou odolností povrchu.

– Teplá pošlapová část a velmi nízká úroveň hluku.

– Rozměrová stálost.

– Vzájemná kombinovatelnost dezénů.

– reakce výrobku na oheň Bfl-s1

– Odolnost vůči vlivům kolečkové židle.

– Snadná údržba.

Je složité vinylovou podlahu Thermofix položit?

Díky tomu že se vinylové dílce lepí těsně vedle sebe bez mezer je pokládka podlahy Thermofix velice jednoduchou záležitostí. Přesný postup pokládky podlahy Thermofix včetně teplot a vlhkosti, které je třeba dodržet, najdete ve videu na našich stránkách. Pokud byste si i přes zhlédnutí videa nebyli jisti, naši vyškolení pracovníci vám rádi poradí.

Více na: https://www.supellex.cz/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery