reklama@azetmedia.cz
Sobota, 27 července, 2024
Hobby / zahrada

Tipy na jarní dekorační figurky na zahradu i do interiéru

jarní dekorace

Hledáte originální jarní dekorace do zahrady a do bytu? Pokud jste navíc fanoušci roztomilých postaviček, jste tady správně. Dnes vám přinášíme velkou inspiraci a doporučení, kde tyto jarní figurky seženete. Jdeme na to.

Vneste do své zahrady pohádkovou atmosféru

Stačí si pořídit venkovní dekorace v podobě kamarádských skřítků, které si zamilují nejen vaše děti. Také návštěva a kolemjdoucí pookřejí, když uvidí tyto rozkošná mýtická stvoření. Úsměvu se nikdo neubrání. Mezi oblíbené patří skřítek Houbomil, Zahradníček a Muchomůrka. Koupit si je můžete od menších až po větší velikosti. Nesmíme zapomenout ani na něžné pohlaví a malé princezny, které určitě neodolají květinovým lesním vílám Losso.

jarní dekorace

Otevřete náruč malým i velkým zvířátkům

Pokud dáváte přednost reálným stvořením, potěší vás široký výběr zvířátek. Zajmou vás jarní ptáčci, keramické kočky a slepice, půvabní plameňáci, sloni a mnoho dalších. Některé se perfektně hodí na venkovní parapet, druhé do předsíně a jiné ke vchodovým dveřím nebo pod pergolu. Zvolte podle toho, co je vám nejbližší a uvidíte, že chybu neuděláte.

Veškeré jarní aranžmá snadno obstaráte na www.harasim.info, kde najdete opravdu široký sortiment dekorací a bytových doplňků pro vás, ale i vaše blízké. Udělejte radost sobě, nebo obdarujte druhé.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery