Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Neděle, 28 dubna, 2024
Rady a tipy

Vlastnoručně vyrobené dárky na narozeniny i Vánoce, které vážně potěší


Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Originální dárky, které svým blízkým vyrobíte vlastníma rukama, vždy ocení nejvíce. Navíc vás budou stát jen pár korun. Je to ideální varianta pro všechny, kdo chtějí ušetřit a zároveň potěšit svou rodinu a přátele. Dáme vám několik tipů na krásné dárky, které snadno vyrobíte v pohodlí domova a můžete je darovat jako překvapení k narozeninám, Vánocům nebo výročí. 

Hrnky na čaj i kávu 

Všichni potřebují hrnky. Jde o nedílnou součást každé kuchyně a další kousek do sbírky ocení snad každý, kdo má rád kávu a čaj. Koupě termolisu na hrnky se vám vyplatí, protože budete moci dělat originální dárky pro všechny kolem vás. Nebo si tím můžete i trochu přivydělat. 

Unikátní hrnky můžete darovat každému bez ohledu na věk. Vyhotovit potisk na hrnek není složité a neučíte se další úžasnou věc. Jestli chcete zajít ještě dál, můžete svým blízkým hrnek také vyrobit. Stačí, když koupíte bílé hrnky a budete experimentovat s lakem na nehty. Vytvoříte krásné mozaiky. 

Mýdlo 

Doma vyrobená kosmetika je také skvělým dárkem. V tomto případě se fantazii meze nekladou. Vyrobit můžete domácí mýdlo. Stačí, když si koupíte šedé mýdlo, nastrouháte ho, necháte rozehřát a přidáte další surovinu, např. kávu. Potom směs nalijete do vhodné formy a necháte ztuhnout. Stejně snadno můžete svým blízkým vyrobit také: 

  • peeling (např. cukrový), 
  • bomby do koupele, 
  • svíčky. 

Jedinečný květináč 

Stejně jako v případě hrnečku, můžete upravit i jedinečný květináč. Na květináč neutrální barvy můžete malovat, psát nebo na něj něco nalepit. Nezapomeňte do něj také zasadit krásnou květinu a věnovat živý dárek, který vydrží po mnoho let. Pro babičky nebo dědečky se skvěle hodí, když květináč ozdobí děti. To pro ně bude mít obrovský význam a květinu budou zalévat s láskou. 

Společné fotky 

Fotoalbum, girlanda z fotografií nebo originální skládačka z fotek je vždy skvělým dárkem. Vzpomínky můžete doplnit vtipnými hláškami a krásně všechno ozdobit. Uvidíte, že takový dárek si každý zamiluje. Připomenout si společné chvíle pomocí dárku je vždy nejlepší věc, jakou můžete udělat. Navíc vás to nebude stát téměř žádné peníze, stejně jako předchozí tipy. 

 

Zdroj obrázku: Alex SG / Shutterstock.com 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery