Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Interiér

PVC podlahy IVC v nadčasových dekorech dřeva a kamene

podlahy

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Polyvinylchloridové neboli zkráceně PVC podlahy nepřipomínají v ničem paneláková linolea z dob minulých. Dokážou věrohodně napodobit jakýkoliv přírodní povrch a zakoupíte je v mnoha nadčasových dekorech. Významným výrobcem PVC podlah je podlahářský gigant IVC group, jehož technologie jsou považovány za nejlepší na světě.

Vlastnosti PVC podlah

Po PVC podlahách se komfortně chodí a položit je zvládnou i domácí kutilové. Dokážou tlumit kročejový hluk a zlepšují celkovou akustiku v místnosti. Můžete je instalovat také do vlhkých prostor nebo místností s vyšší mírou provozu. Dokážou věrně imitovat dřevěné podlahy i kamennou dlažbu. V nabídce prodejen nechybí ani PVC podlahy se vzory a různými reliéfy. Vybírat můžete ze široké šály barev nebo jemných tónů.

PVC podlahy

Přírodní dekory PVC podlah od IVC

PVC podlahy IVC zakoupíte v několika kolekcích. Pokud máte rádi přírodní dekory, zaujme vás kolekce Ultimate Oak v imitaci dřevěných prken, které jsou vhodné do bytové zátěže. Za vaši pozornost stojí také nová kolekce Woodmark New se sedmi dřevěnými dekory v prknech i klasické dubové parkety. A to nejsou jediné kolekce dřevěných podlah: věrohodně je napodobuje rovněž kolekce Woodline New s 9 dekory.

PVC podlahy v imitaci dřeva

Nezapomeňte si prohlédnout ani kolekci Textra v rolích a s filcovou podložkou. V kolekci naleznete pět atraktivních dřevěných dekorů v šíři 3 a 4 metry. I další kolekci Woodmark Wizzart pořídíte v rolích a najdete v ní největší výběr parketových vzorů v několika barevných odstínech. Poslední kolekce v dřevěných dekorech je Heritage New s osmi atraktivními dekory.

PVC podlahy

PVC podlahy v imitaci kamene

Dáváte raději přednost podlahám v imitaci kamene? Nenechte si ujít kolekci Classic Limestone s deseti dekory imitující kámen a dlažbu. Stejně tak budete nadšeni kolekcí Stonemark, která se skládá ze dvou dekorů kamene. Líbí se vám mozaika, ale připadá vám její pokládka příliš pracná? Vyberte si kolekci Comfytex New s dekorem imitující mozaiku a pěti dekory imitující dřevěné podlahy.

Jak pečovat o PVC podlahy?

IVC je kvalitním výrobcem PVC podlah v dekorech dřeva a kamene. Výborně se udržují, ale neměli byste na ně používat prostředky k mytí nádobí. Ty mají odmašťovací vlastnosti a mohou narušit ochrannou vrstvu. To by mohlo mít za důsledek rychlejší špinění podlahy a vznik barevných skvrn. Používejte přípravky vhodné pro PVC podlahy, které prodlouží jejich životnost a původní vzhled.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery