reklama@azetmedia.cz
Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Bydlení

Bydlení snů je na dosah

novostavby

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Sehnat moderní, pohodlné bydlení, které vás finančně nezruinuje a bude příhodné svou polohou, je v dnešní době opravdu kumšt. Přesto se zázraky dějí a čas od času se nějaký projekt, co vás nevyžene 30 km za Prahu nebo někam na periferii do satelitů, objeví.

Chcete patřit mezi ty šťastné, jimž se otevírá možnost bydlet na maloměstě v metropoli? Pak pozorně čtěte a chytněte příležitost za pačesy. Seznamte se s byty na Praze 3 a vybírejte z nabídky volných kapacit jedenácti domů, které obsahují 272 bytů o velikosti 1-5+kk. Bydlení je jednou z největších životních investic. A domov, to je místo, kam se budete rádi vracet. Prostor, který si uspořádáte přesně podle sebe. Některý z prostorných a prosvětlených bytů u parku může být i vaší novou adresou.

Harmonie bydlení

Projekt Byty u parku v Praze představuje harmonii města a přírody. Rezidence má ideální polohu s logistickým spojením na centrum města a přitom je jen pár metrů od zeleně parku Žižkovské pece, které jsou příjemným azylem pro odpočinek i sportovní aktivity. Na Vackově, kde podél Malešické ulice bytový komplex roste, se žije skutečně dobře. Vedle sebe tu v pospolitosti a poklidu žijí mladé rodiny i senioři. Mají na dosah veškerou občanskou vybavenost i kus přírody.

Projekt nabízí výběr od jednopokojových bytů o velikosti 30 m2, až po pětipokojový byt s plochou přes 140 m2. Téměř všechny byty disponují buď předzahrádkou, balkonem, lodžií nebo terasou. Kompozici bytů lze zhlédnout on-line na webovém rozhraní, kde lze filtrovat jednotlivá podlaží a vidět detailní plány bytu i vzhledem k jejich poloze k bytům sousedním.

Minimalismus jako životní styl

Byty jsou architektonicky pojaty jako minimalistické. Což neznamená nedostatek prostoru, ale naopak jeho funkčnost, prostornost a designovou střídmost. Minimalismus, jako umělecký směr, si zakládá na jednoduchosti tvarů i barev, takže si každý může bydlení zařídit podle svého vkusu a není mu vnucována žádná „estetická stopa.“

Developerský projekt transparentně zveřejnil ceník, takže během sekundy zjistíte, co vámi zvolená bytová jednotka obsahuje a kolik stojí. S financováním v případě potřeby pomůže Hyposervis Consulting. Splátkový kalendář vám rozdělí do tří splátek v průběhu celé výstavby projektu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery