Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Pátek, 29 března, 2024
Rady a tipy

Několik tipů, jak napsat bakalářskou práci na poslední chvíli

učení
Zdroj: Pixabay

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Napsat dobrou bakalářku není lehký úkol. A co teprve v případě, že jste ji nechali až na poslední chvíli a teď nestíháte. Podívejte se na několik tipů, jak vše zvládnout bez nervozity a zbytečného stresu.

1.  Vyždímejte všechny zdroje

Dostatek zdrojů je při psaní každé práce základním kamenem a speciálně v případě, že nemáte moc času. Pokud totiž v průběhu psaní zjistíte, že nemáte dále z čeho čerpat, jste prakticky ztracení. proto využijte veškeré dostupné zdroje. Knihovnu, školní literaturu i internet. Čím více zdrojů dáte dohromady, tím lépe pro vás.

2.  Přesně se držte osnovy

Pečlivě dodržujte osnovu vaší bakalářské práce. Nejen, že by nedodržení této zásady mohlo být hodnoceno jako nedostatek, ale když nebudete držet jasnou formu, práce zabere více času.

Tip: Pokud nestíháte, můžete využít služby vypracování bakalářské práce, stejně jako vypracování diplomové práce na zakázku. Získáte tak kvalitní podklady, stejně jako stovky dalších studentů. Samozřejmě zcela anonymně a od těch nejlepších autorů.

3.  Dublujte a nadstavujte

Nedá se nic dělat, pokud chcete dodržet rozsah práce, musíte text nadstavovat kde se dá. Používejte synonyma, některé věty formulujte v textu vícekrát a kreativně text rozšiřte. Samozřejmě tak, aby to na první pohled nebilo do očí.

4.  Využijte generátory citací

Nutnost citací je vcelku nepříjemnou, ale nezbytnou součástí každé práce. Vy navíc musíte citovat přesně podle mezinárodních norem ČSN ISO 690 a ČSN ISO 690-2. Ruční vytváření citací je poměrně náročné, proto využijte některý z generátorů citací.

5.  Přidávejte přílohy

Přidávejte grafy, obrázky, tabulky a možnost nastavení bakalářské práce o přílohy využijte na maximum. Pokud nestíháte, právě přílohy vás mohou zachránit.

6.  Košatě formulujte

Použijte svou fantazii a snažte se nadstavovat text košatými formulacemi. Obyčejná stručná věta tak můžete natáhnout o několik slov i bez toho, aby to vypadalo divně. A bohužel, na poslední chvíli se bez natahování textu neobejdete, pokud chcete splnit požadovaný rozsah pro vypracování vysokoškolské práce.

7.  Vypněte mobil!

Hlavní u práce je prostě si sednout a konečně začít. Speciálně, když máte problém s odkládáním povinností a nechali jste vše zajít až takhle daleko. Vykašlete se na sociální sítě, vypněte mobil a veškerou svou pozornost soustřeďte na studium.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery