Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Sobota, 27 dubna, 2024
Interiér

Seznamte se s nejlepšími postelemi českého výrobce

postel

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Postel je středobod ložnice. Musíte se v ní cítit příjemně. Jednak vám vytváří místo pro váš zdravý odpočinek a navíc vdechne pokoji útulnou atmosféru. Při výběru dbejte na vlastnosti a funkce postelí. Důležitý je pro vás jistě také vzhled, a proto se vám otevírá celá řada možností. Trh je široký a není jednoduché se v něm zorientovat nebo najít dobrého prodejce. Dneska se proto podíváme na nabídku produktů USNU nové spaní, který poskytuje svým zákazníkům už po mnoho let vysoce kvalitní postele za rozumné ceny.  Chcete-li znát předností jednotlivých typů postelí, pokračujte ve čtení.

Nejoblíbenější kategorie:

  • Postele z masivu

Toužíte být na dosah přírody, která bude příznivě ovlivňovat klima v ložnici? USNU nové spaní dodává postele bez chemického ošetření, vše je na přírodní a šetrné bází. Mezi jejich nejpoužívanější dřeviny patří dub nebo buk z českých lesů. Tento typ dřeva vykazuje vysokou tvrdost. K dispozicí však jsou také varianty z borovice a smrku. Na výběr máte z celé škály dekorů v několika barevných variantách. Desky postele vyrábí v různých tloušťkách. Na své si tak přijdou příznivci ekonomického řešení, ale také milovníci luxusních robustních postelí. Všechny modely se vyznačují vysokou odolností a pevností. Jedná se o postele, které vám vydrží při správné údržbě klidně i na celý život.

Nejprodávanější modely: postele Benny, Arnie, Amadea, Sheila a Destine

  • Postele z lamina     

Jasná volba u zákazníků, kteří hledají cenově dostupné řešení, smýšlí ekologicky a upřednostňují nábytek se vzhledovou stálostí. I tady USNU nové spaní nic nepodceňuje a sází pouze na materiály nejvyšší jakosti. Spolu s vysoce kvalitním kováním je pevnost postelí srovnatelná s postelemi vyrobené z masivu. Pokud se obáváte nepříjemného vrzání, můžete to rovnou hodit za hlavu. Ani po několikátém složení a rozložení vám postel vrzat nebude. Výhodou postelí z LTD je také široká nabídka dekorů a doplňku různých barev a vzorů. Umělá dýha je natolik precizní, že některé typy sotva rozeznáte od skutečného dřeva

Nejprodávanější modely: postele Kaira

  • Čalouněné postele

Na první pohled vyzařují útulností, hřejivým pocitem a pohodlím. I zde se dbá na dlouhou životnost. Vybrané postele mají zvýšenou nosnost díky konstrukci z masivního dřeva a jsou potaženy pouze kvalitními látkami. Na výběr je pestrá škála barev a vzorů. Vybere si milovník klasiky i moderního designu.

Nejprodávanější modely: postele Madelia, Iddyla, Doris, Agnes

 

Něco pro fajnšmekry:

  • Boxspring, americké kontinentální postele

Pro zákazníky, kteří hledají originalitu postelí užívaných doposud spíše v zahraničí nebo v hotelových prostorách. Vyvýšené boxspring postele jsou stylové a maximálně komfortní. Vdechnou vaší ložnici moderní vzhled a díky kombinaci speciálních pružinových matrací a topperu vám zajistí výjimečný odpočinek.

Nejprodávanější modely: postele Palladio, Rialto, Marco, Lucia

A mnohem více:

  • Dětské postele
  • Rozkládací postele
  • Kovové postele
  • Pečovatelské postele

Co je samozřejmostí

Postele lze vybavit praktickým úložným prostorem, komodami, nočními stolky a skříněmi. Vše ve stejném dekoru, aby ložnice dokonale ladila a byla útulná. Postele z lamina a masivu jsou vybaveny zvýšenou lehací plochou, kterou lze snadno individuálně regulovat pomocí umístění matrace. Jedná se o neocenitelnou vlastnost pro pohodlné vstávání. Ke krásné posteli vám doporučí i kvalitní matraci a postelový klasický, či polohovatelný rošt.

Kolik postele stojí

Ve specializovaných prodejnách USNU nové spaní a na jejich e-shopu najdete ekonomické, střední i luxusní řešení. Dle modelů a vybavení se liší také cena. V každém případě budete však mile překvapeni. Jisté je, že si vybere každý a navíc získá záruku spokojenosti.

U tohoto českého výrobce najdete vše, na co si v rámci zdravého spaní vzpomenete. Dokonce i něco navíc, protože rádi vyrobí postel také na míru odpovídající vašim náročným představám, nebo přání nestandardního rozměru postele. Neváhejte se na tohoto specialistu na zdravý spánek obrátit. USNU nové spaní je tady pro vás.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery