Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Bydlení

Nejvhodnější doba pro koupi bytu

novostavby

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Nejnovější zprávy z oblasti realit a bankovnictví hovoří jasně, trh s byty stagnuje, Češi nejsou schopni reflektovat na stále se zvyšující ceny nemovitostí. Hypotéky začínají zlevňovat. Lidé už nemají chuť skákat, jak bankéři pískají a na uměle předražené nemovitosti nemají peníze.

Stále vzrůstající sumy za byty v novostavbách i ve stávající panelákové výstavbě překročily únosnou mez. I kvůli regulaci ČNB na hypotéku mnoho mladých rodin nedosáhne. Bankéři sice na zvrat v trhu s realitami zareagovali pružně a snaží se alespoň snižovat výši úrokových sazeb, i tak se ale nedaří propad počtu uzavřených hypoték zastavit.

Solidní transakce bez spekulací

Žádná pšenka nepokvete realitním spekulantům, kteří hodlají možné nestabilní situace na trhu využít ve svůj prospěch. Bytové domy, které byly právě dokončeny nebo stojí těsně před kolaudací, již mají povětšinou svého majitele, a ty, které ho nemají, byly projektovány a stavěny za srovnatelných podmínek. Nehrozí tak, že by se staly předmětem podvodníků nebo zpětně uměle navýšily a pak formou falešných slev snížily rozpočet.

Byty na prodej v Praze 3 jsou výsledkem projektu, který zacílil na rezidenční bydlení nedaleko centra. Bydlení je vhodné nejen pro rodiny s dětmi, singles, ale i pro seniory. Lokalita je velmi dobře logisticky dostupná, navíc v blízkosti parků, zeleně a veškeré občanské vybavenosti. Každý z 347 bytů nabídne maximum soukromí a pohodlí.

byty

Sázka na jistotu. S Žižkovem nešlápnete vedle

Klidné bydlení. To je, oč tu běží. Byty v Praze na Žižkově jsou vyhledávané právě pro svou schopnost aklimatizovat různorodost a v multikulturnosti uspokojit každého. Žižkov v sobě nese propojení historické nomenklatury a inspirativní moderny. Lokalita se stává adresou, na kterou budete pyšní a na níž je radost bydlet.

Nebojte se investovat. Právě teď je nejvhodnější doba stát se obyvatelem nového bytu s jasnou majetkovou i budovatelkou strukturou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery