Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Čtvrtek, 18 dubna, 2024
Styl

Módní trendy roku 2019

módní trendy 2019

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

S nástupem nového roku se vždy uskutečňují velké změny a vznikají nové trendy. To se týká všeho, kolem nás, všeho co denně používá a přicházíme s tím do styku. Typ životního stylu, žánr knih a filmu a i v módě se neustále vše střídá.

Mnoho mužů a žen se zajímá o módu, o vyjádření své osobnosti skrz oblečení, a proto sledují všelijaké přehlídky, čtou magazíny a ve výběru šatníku zohledňují trendy daného roku. Mění se barvy, textury, materiály, střihy a doplňky. Avšak není nutné hned vše vyhodit a nakoupit nové. Stačí uschovat do krabic a za pár let opět použít. Trendy se neustále točí dokola. Proto i v letošním roce třeba zjistíte, že vám ve skříni, ať už vaší nebo vaší maminky, leží nedocenitelný kousek.

Barvy roku 2019

Hlavní barvou, do které byste se měli zahalit je korálová. Byla zvolena společností Pantone, tak jako každý rok, jako symbol světlých zítřků a naděje. Po těžké ultra fialové, která vévodila minulému roku, je to příjemná jemná změna. Korálová je barva synonymem pro vzácnost a intimitu. V přírodě ji příliš nezahlédneme. Tento odstín je velmi jemný, radostný a má přinést radost a optimismus do našeho hektického každodenního života.

Další barvou je výrazná žlutá a čistá bílá. Krok vedle ani neuděláte, pokud se obléknete ve stylu tón v tónu.

Parametry módy pro ženy a pro muže

Ženy nejspíš potěší, že se budou nosit nejen malé černé, ale nově i malé bílé. Také se budete moci obléknout do výrazných zvířecích motivů a džínsů, které vypadají, jako by už něco pamatovali. Vrací se krajkové motivy. Dávku ženskosti dodáte pořádnou mašlí. Čím větší, tím lepší. Vrací se i funkční kapsy. Karl Lagerfeld je zbožňuje jak na sukních, tak kalhotách či parkách a vestách. A když on, tak i vy. Bát se nemusíte ani třásní, batiky či neonových barev a věcí ve stylu ombré.

Pokud se muž oblékne do denimu, bílých kalhot a mokasíny, bude jak z módního časopisu. To co představují malé bílé u žen, to samé představují bílé kalhoty u mužů. Obleky volte spíše v neutrálních barvách jako je šedá, cínová, kávová, mléčná a jemně čokoládová. V šatníku by rozhodně nemělo chybět sako tzv. double – breasted, dvojité zapínání. To si můžete obléci kamkoli. Dbejte i na vhodné doplňky. Brýle s barevnými skly a drahé hodinky vás posunou o level výš. Klidně si ponechte veškeré trika s potisky a kreslenými postavičkami a volné kalhoty. Pohodlnost nade vše.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery