Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Úterý, 30 dubna, 2024
Interiér

Zařiďte si dokonalou jídelnu pomocí jednoduchých triků

jídelna

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Ne každý má doma místo na jídelnu. Ve většině případů si ji ale můžete doma vytvořit, i když nebude zabírat mnoho místa. V případě malého bytu se může stát jídelnou i kuchyňská linka nebo bar. Podívejme se, jak můžete ve svém interiéru vytvořit nádhernou a útulnou jídelnu, do které budete s radostí každý den usedat se svou rodinou.

Oddělte jídelnu od obývacího pokoje

Ve velkých domech je velmi jednoduché mít samostatnou místnost blízko obývacího pokoje a kuchyně, která bude sloužit pro společné jídlo. V menších bytech je to složitější. Jídelní stoly nejsou nejlepší a vtěsnat je někam v maličkém interiéru není jednoduché. Důležitá je vždy jedna věc, a to oddělení obývacího pokoje od rodinného místa pro jídlo. V otevřeném prostoru můžete pro rozdělení použít:

  • křesla nebo pohovku,
  • regály,
  • dekorativní dělící stěna.

Nemáte-li šanci místnost rozdělit tímto způsobem, můžete je alespoň rozdělit opticky. To lze udělat hned několika způsoby. Na ty se podíváme nyní. Není na tom nic složitého, ale musíte mít trochu fantazie a nad vzhledem celého pokoje se více zamyslet.

Jak jednoduše a levně oddělit jídelní kout?

První možností, jak si v otevřeném prostoru vytvořit další místnost, jsou koberce. Koberec vizuálně vymezí prostor, aniž byste museli do prostoru dávat další nábytek nebo stěny. Myslete přitom na to, aby měl kontrastní barvu a jídelní židle se na něm mohli pohodlně pohybovat. Vysoký vlas nebude zrovna praktický.

Další možností je jednoduše vybavit tuto číst interiéru jinak než obývací pokoj. Máte-li obývací pokoj v minimalistickém stylu, můžete jídelnu stylizovat do industriálního nebo rustikálního stylu. Obojí bude podobné, ale změna bude na první pohled vidět. Pamatujte také na to, že by nad stolem měl být samostatný lustr, který nemusí být stejný jako v obývacím pokoji. Díky tomu bude jasné, že má tato část pokoje jiný účel a trochu se od obýváku odlišuje.

 

Zdroj obrázku: Earth9566 / Shutterstock.com


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery