Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Pátek, 19 dubna, 2024
Rady a tipy

Proč si vybrat montovaný dům? Tyto přednosti vás přesvědčí

montovaný dům

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Chcete stavět, ale zatím nevíte, co a jak? Upřednostníte klasiku nebo se vydáte po cestě moderního stavění a budete bydlet v dřevostavbě? Možná potřebujete jen několik zásadních argumentů, které vám pomohou se rozhodnout správně.

Žádné dlouhé čekání

Postavit montovaný dům zabere pár měsíců. Obvykle je celý proces od uzavření smlouvy přes výrobu v továrně až po finální montáž záležitostí několika měsíců. Oproti tomu stavba cihlového domu se může natáhnout i na několik let. Dokončovací práce se na domě provádějí již pod střechou, čímž odpadá strach z počasí a obvykle je zcela hotovo během pár dalších týdnů.

Jeden dodavatel, méně starostí

Pro stavbu se vyplatí mít spolehlivého partnera. U montované stavby má vše na starosti jediná kvalitní firma, která vás provede celým procesem výstavby a postará se o kompletní dodávku. Jestliže s něčím nebudete spokojeni, můžete se obrátit přímo na jediného dodavatele a odpadne vám hledání viníka. Firma Wittner-Haus spol. je přesně tím partnerem, kterého potřebujete. Prohlédněte si jejich nabídku na wittner-haus.sk.

Ověřená kvalita

S montovaným domem získáte také jistotu, že všechny komponenty domu jsou v dobré kvalitě a odpovídají mezinárodním standardům. To, že je dům tvořen mimo stavbu v továrně, zaručuje vysokou kvalitu. Vnější stěny, příčky i stropy jsou tvořeny ve výrobní hale doslova s počítačovou přesností. Vše se pak skladuje v suchu, jen se to převeze na stavební parcelu a smontuje. Materiálu tedy nehrozí znehodnocení nebo další problémy.

Vzorové domy

Pokud se nedokážete rozhodnout ohledně toho, co skutečně chcete, můžou vám hodně pomoci ukázkové domy. Ty bývají k dispozici jako ideální příklady hotových staveb. V klidu si lze prohlédnout i veškeré detaily a zařízení a na vše se zeptat. Stavíme montované domy již dlouho a není problém odpovědět na jakékoliv dotazy nebo nejasnosti, které byste mohli mít.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery