Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Pátek, 26 dubna, 2024
Interiér

Vytvořte si v bytě místo k odpočinku – máme pro vás 5 tipů na dokonalé relax place

papasan

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Odpočinek je stejně důležitý, jako jíst zdravé potraviny a procházet se přírodou na čerstvém vzduchu. Zatímco v letních měsících často relaxujeme u vody na dece, v zimě se uchylujeme do tepla domova, ideálně k zapálenému krbu. Aby bylo vaše relax place naprosto dokonalé, chtělo by to pohodlné posezení, případně poležení. Proto jsme pro vás připravili pět osvědčených tipů, jak si dokonale odpočinout.

Sedací vak pro děti i pro dospělé

Jednoznačně nejpohodlnější jsou sedací vaky. Na trhu je seženete v různých tvarech, velikostech, barvách i materiálech. Ať už zvolíte sedací vak z koženky nebo látkový, velký, nebo menší s podhlavníkem, rozhodně si na něm skvěle odpočinete. Připravte si oblíbenou knížku, sluchátka na uši, nebo si zapněte televizi a uvolněte své tělo.

Papasan s polštářky

Stylovým doplňkem interiéru a zároveň skvělým relaxačním místečkem je papasan. Nejčastěji se vyrábí proutěný či ratanový a doplnit ho můžete malými polštářky. Podle velikosti v něm můžete relaxovat sedě, vleže, nebo pololeže. Pod nohy si můžete přikoupit proutěný taburet.

Pohoupejte se v závěsném křesle

Pokud patříte mezi milovníky houpání a celé léto trávíte na zahradní houpačce, máme pro vás dobrou zprávu. Houpat se můžete i doma. Stačí si pořídit některé ze závěsných křesel, nebo vajíček. Materiálem je rovněž ratan, proutí, výjimečně odlehčený kov. Na jejich zavěšení potřebujete pevný strop či trám, ale pokud je nemáte, nesmutněte. Většina závěsných křesel se dnes vyrábí se samostatným závěsným stojanem. Houpat se tak můžete, kde vás napadne.

Houpací síť na terasu i do obýváku

Zatímco v závěsném křesle se sice pohoupete a třeba si v něm i přečtete knížku, pohodlnější je přece jen natáhnout se a uvolnit celé tělo. K tomu poslouží houpací sítě. Ani ty už nejsou doménou zahrad, teras a balkonů. Houpací síť si můžete roztáhnout i doma. Využít opět můžete zajímavé stojany, které umístíte kamkoli, kde se vám zlíbí.

Houpací sítě a látkové závěsné houpačky můžete doplnit polštářky či pohodlnou dekou. Na zem postavit tácy se svíčkami a konvici s vonícím čajem.

Nestárnoucí klasika – ušák na čtení

Pokud patříte k vyznavačům klasiky a moderní ratan, proutí, vaky ani houpačky vám nic neříkají, mohlo by vás zaujmout křeslo ve stylu starých anglických ušáků. V dnešní době zažívají tato křesla doslova boom. Vyrábí se jak v původním tvaru a tlumených barvách, tak v moderním pestrobarevném pojetí se zajímavě řešenými područkami. Patří k nim i stylové taburety, na které si můžete položit nohy a oddávat se oblíbené činnosti, nebo se ponořit do skvělé knihy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

1 Comment

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery