Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2
reklama@azetmedia.cz
Pátek, 19 dubna, 2024
Interiér

Moderní kuchyně? Oživte ji jedinečnými barvami

barevná kuchyň

Warning: Undefined array key "a" in /www/doc/www.azetlife.cz/www/wp-content/plugins/podclankova-inzerce/gateway.php on line 2

Dávno pryč jsou časy, kdy se k vymalování používala pouze bílá barva. V současné době vede barevná výmalba a fantazii se rozhodně meze nekladou. Záleží čistě na vašem vkusu a přání. Jsou však barevné odstíny, které se do kuchyně hodí více než jiné. A jaké, že to jsou? Jaká je výhoda barevných stěn v kuchyni? Čtěte dále a dozvíte se více užitečných informací.

Změna je život…

Chystáte se na rekonstrukci či jen chcete změnit výmalbu? Zamyslete se právě nad výběrem vhodné barvy a jejího odstínu. Velmi stylově mohou také vypadat kombinace různých barevných odstínů jedné barvy. Kuchyně by měla být místo, kde se budeme cítit příjemně. Barvy dokáží mnohdy ovlivnit i chuť k jídlu. Není proto vhodné volit studené barvy, jenž působí chladně, a to například modrá či zelená. Jedná se o barvy, které rozhodně nepodporují chuť k jídlu a nemusíme se v takovém prostředí cítit ani příjemně.

Jaké barvy jsou do kuchyně vhodné?

V kuchyni lze samozřejmě využít nejrůznější barvy. Oblíbené a vhodné jsou teplé odstíny. Mezi ty můžeme zařadit například oranžovou či červenou. Barvy by neměly být příliš extravagantní. Teplé barevné tóny podporují chuť k jídlu i příjemnou atmosféru. Pokud je navíc zkombinujeme s bílou klasikou, tak je úspěch zaručen.

Výhody barevné kuchyně

Proč do kuchyně vpustit barvy? Je to jednoduché. Bílá může na někoho působit sterilně a neosobně. Tato barva může být také poměrně nevhodná v místech, kde se smaží a vaří. Barevná kuchyně naopak působí pohodově, útulně a energicky.

Nezapomínejte na svůj osobní styl

Při výběru vhodné barvy kuchyně záleží především na vaší fantazii a osobním stylu. Přeci jen se každému z nás líbí něco jiného. Jedno je však jisté! Kombinace více barev může působit divoce. Oblíbené jsou však kombinace barevných odstínů od světlých až po tmavé. Chcete mít jedinečnou kuchyň? Pak nezapomeňte ani na nejrůznější tapety, které jí dodají skutečný šmrnc.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Top Reviews

Video Widget

gallery